Rosenvinge Cathrine Shopper svart

999,00 kr

CATHRINE shopper

I CATHRINE shopper får du med deg det du trenger og litt til.

Vesken har 2 store rom, skilles av en glidlås-lomme. Innsiden er dekorert i flott innvending fôr. På den ene siden er det 2 store stikklommer. Selve vesken lukkes med glidlås. På femsiden er det en ytterlomme som også lukkes med glidlås.

CATHRINE vesken har du to remmer/håndtak som gjør det enkelt å bære vesken. Ønsker du å ha den over skulderen kan du bruke den avtagbare skulderremmen på innervesken. Du kan regulere lengden på skulderremmen til ønsket lengde. Skulderremmen er laget i ripsbånd (100% nylon) som er et glatt og meget slitesterkt materiale som gjør reguleringen med spennen lett.

Et lekkert mønster på fôret i innervesken er dekorativt, men gjør det også enklere å finne små ting som har en tendens til å gjemme seg bort. Selve vesken er laget i vegansk skinn / imitert skinn, 100% Polyuretan. Dette er et materiale som er vannavstøtende, og som ikke trenger noe særlig vedlikehold. Kvaliteten er myk og litt elastisk, og har en struktur på overflaten som gir et fargespill og en «skinn-look».

3 på lager

Produktnr: 123962 Kategorier: , , Stikkord:
Cookies settings
Drageset cookies-innstillinger
×